FOTO: Concurs de pescuit la Pojejena

Cu ocazia – zilei mondiale a muncii decente, filiala Timiș a CNS Cartel ”ALFA” a organizat un Seminar – la Baza SLUPT de la Pojejena, în intervalul 5 – 7 octombrie, unde pe lângă dezbaterile pe următoarele teme: remunerație justă, securitate la locul de muncă și protecția sociala a familiei, cele mai bune perspective de dezvoltare personala și integrare sociala, libertatea oamenilor de a exprima ce îi preocupă, posibilitatea de a se organiza și de a participa la deciziile care ii afectează, șanse egale și un tratament echitabil pentru toți, modificări la Legea Dialogului Social L62/2011, a avut loc și un Concurs de Pescuit.

La evenimentul de la Pojejena au participat sapte echipe de pescari apartinand sindicatelor afiliate. Cei care au raspuns prezenti invitatiei lansare de Corneliu Podoleanu presedinte CNS Cartel ”ALFA” filiala Timis au fost membri si presedinti ai sindicatelor din: UPT (Universitatea Politehnica Timisoara), UVT (Universitarea de Vest), Huro Supermold, SDM (Drumuri Municipale Timisoara), Aquatim, Sanatatea Lugoj si Sindicatul Politiei de Frontiera Timis.

Primul loc a fost ocupat de cei din UPT urmatoarele locuri fiind adjudecate de Huro Supermold si UVT. In cadrul aceluiasi concurs au mai fost acordate premii pentru cel mai mare dar si pentru cel mai mic peste capturat care a cantarit doar 20 de grame. La festivitatea de premiere a participat si viceprimarul localitatii Pojejena care a si primit o distinctie din partea organizatorilor.

Si cum de la acest eveniment nu puteau lipsi nici bucatele au mai fost acordate premii simbolice pentru cel mai bun gratar dar si pentru cel mai bun ceaun. Castigatorii au fost sindicalistii din Aquatim si SDM.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here