Organizaţia PSD Săcălaz, condusă de un penal!

Partidul Social Democrat a promis schimbarea, acelasi partid a promis ca vine cu oameni noi pentru a recastiga increderea electoratului. La Timisoara tanarul Alfred Simonis, alias „Fredy” conduce PSD Timis de un an si cateva luni. Sub conducerea lui, PSD a pierdut mai multe primarii importante printre care: Sacalaz, Giarmata, Dumbravita si Parta. Cu toate acestea, Fredy nu a fost tras la raspundere de superiorii din partid.

Todasca schimbat cu un penal la Sacalaz!

Dupa ce a pierdut alegerile locale la Sacalaz, Ilie Todasca, fost primar PSD a fost schimbat din fruntea filialei PSD Sacalaz chiar de Alfred Robert Simonis. In locul lui Todasca a fost numit Darius Georgiu, vicepresedinte al Camerei de Comert Timis. Pana aici nimic spectaculos, numai ca Georgiu a avut in trecut probleme cu legea fiind condamnat de o instanta judecatoreasca in prima faza la 2 luni de inchisoare pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Acelasi om a fost si obligat de o instanta de judecata sa returneze un prejudiciu de peste 50.000 euro. In cele din urma Georgiu a avut noroc cu termenul de prescriptie si a scapat de inchisoare, insa faptele raman…

Contactat telefonic, seful PSD Timis Alfred Simonis nu vede o problema in condamnarea in prima faza a sefului PSD Sacalaz.

Nu eu l-am numit pe Darius Georgiu la Sacalaz, ci colegii din Biroul Politic. Daca a fost condamnat defintiv, voi cere schimbarea lui. Georgiu si-a manifestat dorinta de a prelua filiala de la Sacalaz„, a declarat Alfred Simonis pentru Gazeta din Vest.

Ilie Todasca: „Am fost Schimbat miseleste

Fostul primar PSD din Sacalaz, Ilie Todasca spune ca a fost schimbat miseleste de Alfred Simonis.

Nici macar nu m-au chemat sa ma anunte ca intentioneaza sa ma schimbe, au facut totul pe la spatele meu, lucru care nu cred ca le face cinste.

Darius Georgiu, vicepresedintele CCIAT (Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis) a negat in prima faza ca ar fi fost condamnat la inchisoare, pentru ca mai apoi sa recunoasca.

Daca eram condamnat la inchisoare trebuia sa stiu si eu, Nu?, a declarat Georgiu in prima faza.

Pus fata in fata cu sentinta care il condamna la 2 luni de inchisoare pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, Georgiu a intors placa.

Da, este o hotarare intermediara, nu stabileste vinovatia, nefiind definitiva, dar da, poate face mult rau informatia asta, probabil ca am suparat pe cineva…„, a declarat Darius Georgiu din a doua incercare.

Cert este ca pe Darius Georgiu l-a salvat termenul de prescriptie, altfel lucrurile puteau sta mult mai rau pentru noul sef al PSD Sacalaz. Faptele raman, numai ca magistratii nu au reusit in termen legal sa aduca o condamnare pentru Darius Georgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here