Sindicalistii de la Cartel Alfa filiala Timis alaturi de grevistii de la Satu Mare

Liderul Carte Alfa filiala Timiș, Corneliu Podoleanu a fost prezent joi, la Electrolux Satu Mare, așa cum a promis. Aici peste 400 de muncitori sunt în grevă de peste două săptămâni din cauza salariilor de mizerie. Podoleanu a transmis un mesaj de solidaritate din partea Cartel Alfa filiala Timiș și a sindicatelor din sistemul bugetar. Alături de Podoleanu, la Satu Mare, a fost și unul dintre vicepreședinții Sindicatului Liber din Universitatea Politehnica Timișoara, Petru Constantin Morosan, prezentând același mesaj de solidaritate cu greviștii de la Electrolux Satu Mare.

Suntem alaturi de sindicaliștii care protestează la Electrolux Satu Mare și le susținem revendicările. Dacă greva va continua filiala Timiș se va mobiliza și va merge la Satu Mare. Așa nu se mai poate. Multinaționalele își fac de cap în România. Cei care astăzi au salarii bune și cred că au o oarecare stabilitate, mâine vor păti la fel ca oamenii de la Electrolux. Am ajuns sclavi în propria țară. Un exemplu concret de sclavie se petrece la Electrolux și așa ne putem întoarce la iobăgia din trecut”, ne-a declarat președintele Cartel Alfa, filiala Timiș, Corneliu Podoleanu.

Corneliu Podoleanu se află în drum spre București pentru o întâlnire a CNC al FNS Alma Mater, cu ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, în privința Legii Educației si a celorlalte probleme din sistemul național de educație.

Muncitorii de la Satu Mare sunt plătiți cu salarii mizerabile cuprinse între 1.700 și 1.800 de lei și asta cu toate că lucrează în aceeași companie de cand se știu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here