Andyma Image srl o firma care la prima vedere nu iti spune mai nimic, a reusit sa mulga fara licitatie peste 60.000 de euro de la CJAS Timis (Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis).

Actionarii firmei sunt: Emilian Pavel Jurma, Ioan Eugen Boeru si Adrian Marcu, sotul purtatoarei de cuvant de la CJAS Timis Mariana Marcu. Firma celor trei are ca principal obiect de activitate “Activitati ale agentiilor de publicitate” cu toate acestea Andyma Image a arhivat documente pentru CJAS Timis si chiar a reconditionat instalatii de incalzire la aceiasi institutie.

Peste 60.000 de euro din banii contribuabilor

In 2010 Andyma Image firma lui Adrian Marcu a incasat de la institutia la care lucreaza sotia lui aproape 10.000 de euro pentru servicii de arhivare si reconditionarea unor instalatii de incalzire. In 2012,2013 si 2014 aceiasi firma a primit cu atribuire directa peste 50.000 de euro.

Pentru a nu se organiza licitatii cei implicati au impartit sumele in mai multe contracte mai mici. Asa se face ca in 2013 Andyma Image a primit pe trei contracte 29.000 de euro si astfel nu a mai fost nevoie de o licitatie la care cu siguranta Andyma Image ar fi pierdut iar mai apoi ar fi depus contestatie asa cum de altfel s-a si intamplat la o alta institutie publica din Timisoara.

Actionarii firmei Andyma Image vor avea cel mai probabil o problema cand vor trebui sa dovedeasca ca au avut angajati de specialitate pentru a arhiva documente. Mai mult respectiva firma trebuia sa aiba si o autorizatie de functionare dar si un certificat special care sa ateste ca poti presta servicii de arhivare. Mai multe detalii despre acest subiect dar si despre alte tunuri date de Andyma Image puteti citi in zilele urmatoare pe www.gazetadinvest.ro

 

Articolul precedentCasă în flăcări la Ghizela. Intervenția pompierilor a durat patru ore
Articolul următorUn nou seminar-dezbatere despre noutăţile legislative în diferite instituții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.