TUPEU, NESIMTIRE, LACOMIE! RECUNOSTI PERSONAJELE ? (II)

0
449

Adrian Marcu si Emilian Pavel Jurma administratorii firmei Andyma Image din Timisoara au dat tun dupa tun institutiilor publice din judetul Timis. In urma cu ceva vreme Gazeta din Vest a dezvaluit o afacere cu iz penal. Mai exact firma celor doi a luat peste 60.000 de euro pentru servicii de arhivare de la institutia la care lucra nevasta unuia dintre ei.

Abonati la banii statului 

Adrian Marcu este lector universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara. In 2011 in loc sa predea ore, Marcu se ocupa si la aceasta institutie de arhivat documente. Asa se face ca acesta a reusit sa faca un contract in valoare de 14.100 de euro iar in anul urmator un alt contract in valoare de 13.738 euro. Cele doua contracte au fost selectate de pe SEAP in urma unei “negocieri la sange”.

Nu am inteles nimic din acest contract

Marius Raica actualul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara a fost cel care a oprit robinetul si nu a mai vrut sa le dea bani lui Jurma si Marcu. Acesta isi aminteste razand de acest contract.

Nu am inteles nimic din acest contract. Nu am inteles cum arhivau ei la metru liniar. Tocmai de aceea de cand am preluat aceasta functie ne-am angajat arhivar pentru a nu mai da bani altora“, a declarat pentru Gazeta din Vest Marius Raica.

Puia le-a dat contractul

Filip Fiat director general administrativ in cadrul UMF Timisoara isi aminteste si el de acest contract cu “cantec” dar da vina pe un mort.

Aceste contracte au fost luate de pe SEAP in urma unei negocieri. Andyma Image a cerut 500 de lei pentru un metru liniar de documente arhivate iar noi am redus pretul la 400 de lei. Imi amintesc ca domnul Puia care lucra la noi a vorbit cu domnul Marcu despre acest contract. Mai exact noi aveam nevoie de o firma care sa arhiveze documente iar domnul Puia a spus ca a vorbit cu Adrian Marcu care are si el o firma de arhivare. Asa au stat lucrurile… intre timp domnul Puia a si murit”, a declarat Filip Fiat.

Firma Andyma Image are ca principal obiect de activitate “Activitati ale agentiilor de publicitate”, cu toate acestea UMF Timisoara a preferat sa lucreze cu aceasta firma care culmea era administrata de un angajat de-al lor.

Va urma.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here