Timișorenii sunt activi și le place mâncarea fresh. Iar Fresh Kebab reprezintă opțiunea cea mai bună, sunt de părere managerii unui local.
La Timișoara a fost inaugurat astăzi cel de-al doilea local Fresh Kebab. Inspirat din arta bucătăriei turcești, preparat cu cele mai proaspete ingrediente și împachetat în cea mai bună pida (pită) proaspăt făcută, Fresh-Kebab este un deliciu culinar bine ales, exact pe gusturile clienților.”Pentru că sunteţi activi, mâncaţi sănătos şi vă place să fiţi mereu Fresh şi vom spune DA la noua casă Fresh-Kebab.Toate produsele Fresh Kebab conțin ingrediente proaspete și sănătoase. Roșii, salată iceberg, ceapă de apă, mozzarella, brânză turcească, ayran. De la un fresh kebab cu pui, curcan sau cu vițel și mozzarella, până la un fresh kebab la farfurie, meniul este unul bogat și diversificat, cu produse preparate din carne proaspătă„, transmite Marius Dumitrescu, managerul localului.
Localul este situat pe Bd. Revoluției 1989 nr. 7 (lângă Bastion).