Confidentialitatea Datelor

GazetaDinVest.ro iti respecta confidentialitatea.
– Ai mereu dreptul de a-ti accesa informatiile personale de inregistrare. Poti cere, modifica sau sterge aceste informatii de pe site-ul web (dupa ce ai intrat pe Panoul de Control) sau trimitand un e-mail catre privacy@gwp.ro.
– Global Web Presence SRL Timisoara, Romania, este responsabila pentru toata procesarea datelor. GazetaDinVest.ro respecta legile romanesti si europeene privind protectia datelor personale. Procesarea datelor personale a fost raportata si la Comisia de Protectie a Mediului de Viata.
– O mare parte a informatiilor personale pe care le introduci pe profilul GazetaDinVest.ro sunt informatii publice prin natura si sunt introduse cu intentia de a fi publicate.

Avertisment
Pentru a garanta securitatea si intimitatea tuturor, GazetaDinVest.ro nu permite publicarea informatiilor personale precum numere de telefon, adrese sau adrese e-mail pe GazetaDinVest.ro. Nu toata lumea are intentii bune. A te intalni cu o persoana pe care ai cunoscut-o pe internet (deci anonim) prezinta intotdeauna un risc. Ai grija: nu te intalni singur cu aceasta persoana, alege un loc public si asigura-te ca toata lumea stie unde esti si cu cine.
Te poti inregistra pe GazetaDinVest.ro doar daca ai mai mult de 13 ani. Minorii au nevoie de permisiunea unui parinte sau reprezentant legal inainte de a putea crea un profil.
– Adresa ta de e-mail nu va fi niciodata publicata pe acest site web. Toate celelalte informatii (precum adresa MSN) pot fi publicate. Pentru multe din informatiile tale personale, poti selecta pe Panoul de Control daca vrei sau nu sa le publici pe pagina de profil.
– GazetaDinVest.ro foloseste datele tale de inregistrare pentru scopuri profesionale. Datele de inregistrare pot fi folosite pentru a personaliza publicitatea pe site. Doar cu autorizarea dumneavoastra, actiunile comerciale pot fi trimise prin e-mail sau/si SMS.
– GazetaDinVest.ro sau reprezentantii sai nu vor difuza informatiile tale personale ce nu au avut ca scop publicarea, inclusiv cele legate de folosirea acestui serviciu, cu exceptia cazurilor in care se acorda consimtamantul explicit, pentru a satisface cererile legislatiei aplicabile sau pentru a proteja drepturile GazetaDinVest.ro , proprietarului sau a altor utilizatori sau membri ai sai.