Termeni si conditii de utilizare

Accept
Ca vizitator sau membru al GazetaDinVest.ro, esti de acord cu acesti termeni si conditii, daca vizitezi site-ul, folosesti site-ul sau te inscrii ca membru. GazetaDinVest.ro poate edita aceste conditii in orice moment. Versiunile modificate vor intra in efect dupa 30 de zile de la publicarea lor pe acest site web.

Inscriere ca membru
Inscriindu-te, declari ca oferi informatii adevarate, clare, actuale si complete si ca ai competenta legala de a incheia un astfel de contract.GazetaDinVest.ro isi rezerva dreptul de a-ti anula contul oricand, pentru orice motiv si fara preaviz. Toti membrii sunt raspunzatori pentru consecintele utilizarii acestui site.GazetaDinVest.ro poate inceta de a furniza serviciul, poate bloca sau sterge un cont in orice moment si fara avertisment. In cazul unui conflict cu unul sau mai multi (non) membri, GazetaDinVest.ro nu este raspunzator pentru eventualele daune prezente sau viitoare, de orice fel, reprezentand rezultatul conflictului.

Informatiile din profil, cartea de oaspeti, pozele si alte informatii publice
Toate informatiile publice nu trebuie sa incalce nici o lege sau statut. Accepti explicit aceste conditii si esti responsabil (in concordanta cu legea civila si penala) pentru informatiile, textele si pozele pe care le publici. Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa incalce sau sa impiedice buna functionare a drepturilor de autor, patentelor sau marcilor, sau drepturile intelectuale, de confidentialitate, personalitate sau publicitate a unei parti terte. Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa fie inselatoare, amenintatoare, dafaimatoare sau hartuitoare.

Procedura de plangere
Ti se cere sa raportezi orice informatie/document public daunator sau ilegal gasit pe site-ul nostru la abuse@gwp.ro in cel mai scurt timp posibil. Daca GazetaDinVest.ro considera plangerea ta, despre continutul afisat de un alt membru, ca fiind justificata, orice continut jignitor va fi inlaturat. Procedura de plangere este in concordanta cu articolul 14 al directivei EU 2000/31/CE privind comertul electronic.

Taxe si Plati
Serviciile GazetaDinVest.ro sunt gratuite, exceptand serviciile care trimit si primesc mesaje pe telefoane mobile. Taxele pentru mesaje variaza in functie de operator, planul tarifar si locatie geografica.

Marci de inregistrare
GWP Entertainment si GazetaDinVest.ro sunt marci inregistrate.

Copyright
Copyright Global Web Presence SRL ©2007. Toate drepturile rezervate. Toate textele, pozele, desenele si grafica de pe acest site web sunt protejate prin copyright. Le puteti imprima pentru uz personal. Pentru orice alt scop trebuie obtinuta permisiunea GazetaDinVest.ro. Cand un utilizator introduce informatii ce sunt destinate publicului de pe GazetaDinVest.ro, incluzand si nu numai textul, imaginile, desenele sau graficele pentru o pagina de profil, carte de oaspeti, comentariu, descriere foto, etc., utilizatorul acorda GazetaDinVest.ro licenta nelimitata de a propaganda, utiliza, procesa, traduce sau modifica aceste informatii. Oricine poate adauga un link la acest site web sau produselor sau paginilor individuale de pe site, fara consimtamant. Exceptii fac folosirea de cadre si/sau orice tehnica ce face neclar pentru un vizitator site-ul web pe care-l viziteaza.

Responsabilitati
GazetaDinVest.ro ISI REZERVA TOATE DREPTURILE SI NEAGA ORICE RESPONSABILITATE. GazetaDinVest.ro NU ACORDA GARANTII EXPLICITE SAU IMPLICITE ALE RESPONSABILITATII, SIGURANTEI SAU NATURII RECOMANDATE ALE SERVICIULUI. Toate drepturile sunt rezervate, cu exceptia celor negate in mod explicit. GazetaDinVest.ro neaga orice responsabilitate si isi restrange angajamentul la minimum legal privind continutul publicatiilor sau daunele ce pot urma. GazetaDinVest.ro nu poate si nu garanteaza ca GazetaDinVest.ro va functiona neintrerupt si fara erori. GazetaDinVest.ro nu ofera nici o garantie in privinta rezultatelor folosirii acestui site web, nici in privinta acuratetei sau corectitudinii informatiilor ce pot fi gasite aici. Acest site este oferit asa cum se prezinta si cum este valabil. GazetaDinVest.ro nu ofera nici o garantie in privinta functionarii acestui site, informatiile, continutul, materialele sau produsele prezentate pe acest site. Atat cat este permis prin lege, GazetaDinVest.ro refuza sa ofere orice garantie, explicita sau implicita. GazetaDinVest.ro nu poate fi considerat raspunzator pentru nici un tip de dauna ce apare ca urmare a folosirii acestui site web, inclusiv dar nu exclusiv, ce duce la daune indirecte.

Ca utilizator, accepti responsabilitatea si angajamentul deplin pentru propriile publicatii, profil si actiuni. Nu te angajezi si nu esti raspunzator doar pentru articolele pe care le publici pe pagina, blog-ul, albumul tau foto etc., dar si pentru comentariile si reactiile pe care altii le publica pe pagina ta. Le poti sterge pe Panoul de Control. Link-urile catre alte site-uri web, inclusiv banner-ele, butoanele si link-urile text, sunt responsabilitatea proprietarului acestor link-uri. GazetaDinVest.ro poate preveni legatura cu alte site-uri web si poate sanctiona daca acestea nu sunt in conformitate cu folosul personal, obisnuit si non comercial.

Folos personal, obisnuit si non comercial.
Acest site web poate fi accesat doar in folos personal, non comercial. Nu poti folosi acest site web intr-o maniera neregulamentara, in scopuri ilegale sau in orice alt scop contrar conditiilor si avertismentelor din acest text sau din alte texte. Trebuie sa folosesti intregul site web ca o fiinta umana normala, atenta si rezonabila.

Avertismente si altele
Se presupune ca ai citit si inteles toate avertismentele, publicatiile si politele de pe acest site. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata ca un consimtamant explicit cu privire la aceste documente.

Alte conditii
Alte conditii pentru unele servicii, precum codul de conduita, avertismentele, licentele software si setarile tarifare, sunt anexe ale acestor conditii.

Acces in zona membrilor GazetaDinVest.ro
Folosirea de nume de utilizator, login-uri, parole si sau coduri de intrare (numite de acum inainte “informatii de conectare”) reprezinta responsabilitatea unica a utilizatorului. Acestuia i se cere sa pastreze confidentialitatea si securitatea informatiilor de conectare. I se cere utilizatorului sa informeze imediat GazetaDinVest.ro privind o incalcare sau un abuz al informatiilor de conectare prin intermediul unui e-mail abuse@gwp.ro; e-mailul trebuie sa aiba ca subiect ‘LOGIN’.

Utilizare teritoriala
UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB ESTE INTERZISA IN TARILE IN CARE ORICE PARTE A ACESTUI CONTRACT NU ESTE VALIDA DATORITA LEGILOR LOCALE.

Jurisdictie
Acest contract si relatia dintre tine si acest site se va desfasura pe baza legilor din Romania, SUA si Uniunea Europeana netinand cont de conflictul sau privind proviziunile legale. Tu si GazetaDinVest.ro sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei personale si exclusive a tribunalelor situate in Timisoara, Romania.