Berea premium lansată în această vară la Muzeul Fotbalului din București a ajuns în Capitala Culturală de pe Bega.

Nu orice bere este bere
Există o mare diferență între berea pasteurizată produsă pentru publicul larg și berea nepasteurizată artizananală (craft beer), așa cum sunt HELLES by Marcel Răducanu și PILSNER by Marcel Răducanu, distribuită în România exclusiv prin BonaDea Planet srl.

Berea și sănătatea
Berea, cea nepasteurizată, așa cum ne explică Marius Comper în ”Berea și sănătatea” „este bogată în nutrienți, conține toată gama de aminoacizi esențiali, substanțe minerale cum ar fi fosfor, iod, magneziu, potasiu, fiind de asemena bogată și în calciu. Berea are și un conținut redus de zahăruri comparat cu sucurile carbogazoase, având și proprietăți hidratante (93% apă). Un studiu al cercetătorilor din Statele Unite „a relevat faptul că un consum moderat de bere protejează densitatea minerală a oaselor“, se sublinează în ”Berea și sănătatea”.

Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătate, cercetătorii recomandă consumul de bere nepasteurizată, deci în fapt a produselor legendarului fotbalist de la Steaua București și Borussia Dortmund, deorece pasteurizarea (încălzirea, alimentelor la o temperatură până la 100°C, prin metoda inventată de Louis Pasteur) elimină componentele ”vii”, elimină practic tot ce este mai bun din bere, vitaminele, sănătatea.

„Berea aș vrea să o beau cu Messi și Năstase!“
A răspuns cât se poate de simplu într-un interviu marele fotbalist când a fost întrebat cu cine și-ar dori să bea această bere premium.

Berea HELLES (bere blondă în germană), mai dulceagă la gust, cu un conținut de 4,6% alcool, este realizată doar din ingrediente naturale, apă, malț de orz, hamei și drojdie.

Berea PILSNER, a internaționalului român Marcel Răducanu, realizată după principii clasice dar cu echipamente moderne, folosind cele mai avansate tehnologii, este mai amară, mai grea, și mai puternică, cu 5,0% alcool.

Echipa de la ”Pizza Pomodorini” din Timișoara, de pe Bv. 16 Decembrie 1989, nr. 32, Mirela, Adrian, Andreas și Nicolas, au recunoscut imediat, la o degustare, calitatea acestor două produse inedite și a decis imediat introducerea lor in meniu.

Pasiunea pentru un gust autentic
„Experiența noastră de aproape un deceniu în gastronomie, și-a pus amprenta pe Timișoara prin intermediul afacerii noastre de familie, aducând astfel oportunitatea de a savura aroma unei pizze distincte, combinând tradiția cu ingrediente proaspete și rețete proprii.

Am construit o comunitate frumoasă în jurul pizzeriei noastre, oferind nu doar o masă delicioasă, ci și o experiență completă – de la o atmosferă prietenoasă la pasiunea pentru detalii.

Ce face această nouă etapă și mai specială este partenariatul nostru cu Marcel Răducanu, un nume cunoscut în lumea fotbalului, dar mai nou și în cea a berii premium. Brandul său de bere artizanală se alătură cu succes rețetelor noastre, aducând astfel o combinație perfectă de arome între pizza noastră delicioasă și berea de excepție și calitate.

Te așteptăm cu drag să experimentezi o pizza deosebită alături de o bere unică!”, rezumează, cu greu în doar câteva propoziții, Nicolas Goanță pasiunea lui pentru gastronomie.

Consemnat de MIRA

Despre Marcel Răducanu, um om modest, o legendă mare:
Fotbalistul român al anului: 1980; 5 x în Selecționata Lumii
CSA Steaua București: 1972-1981 (229 meciuri, 94 goluri)
BVB09 Borussia Dortmund: 1982-1988 (163 meciuri, 31 goluri)
FC Zürich: 1980-1990 (47 meciuri, 12 goluri)
Echipa națională R.S. România: 1976-1981 (21 meciuri, 3 goluri)
Campion R.S. România: 1976, 1978; Cupa României: 1976, 1979; Cupa Balcanică: 1980

Articolul precedentListele AUR Timiș – doar profesioniști, fără traseiști
Articolul următorTurneul național de lansare a cărții „Corneliu Vadim Tudor și România Mare – o moștenire pentru viitor” continuă la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.