10 ani de Verde pentru Biciclete! Ce surprize îi aşteaptă pe bicicliştii timişoreni?

Începe un nou sezon de pedalare la Timişoara! Anul acesta, Verde pentru Biciclete sărbătorește un deceniu de existență – 10 ani şi a pregătit o serie de surprize pentru biciclişti.

Prima pedalare va avea loc în data de 14 aprilie, iar cei care vor lua parte la acest eveniment vor avea parte de foarte multe surprize.

„În ultimii 10 ani, “Pedalarea de Primăvară” a marcat mereu un nou sezon de pedalări  organizate sub umbrela Verde pentru Biciclete – anul acesta ne-am propus să organizăm o
adevărată petrecere, pe data de 14 aprilie. Adunarea biciliștilor o să aibă loc, ca în fiecare an, la Casa Verde pentru Biciclete pe platforma Timco. Dj-ul Armies și Mc-ul Bogdan Nicolai vor face echipă bună și vor da startul, de la ora 17.30, la pedalarea de 10 km prin Timișoara, care urmează să se încheie în Piața Victoriei, iar de la ora 19.00 vor concerta trupa Pahser, urmați de un recital suținut de Smiley, transmit organizatorii.

Petrecerea se termină în jurul orei 21.30 cu un foc de artificii lansate din Parcul Central.

Până pe 14 aprilie timişorenii pot vizita pagina de Facebook unde vor putea participa la 10 concursuri cu premii oferite de branduri locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here