Verde pentru autorizația de construire a celui de-al treilea mall din Timișoara

Timisoara Centrum mall

Vești bune! Cel de-al treilea mall din Timișoara a obținut autorizația de construire, iar lucrările vor începe în primăvara anului 2016.

Deschiderea pentru public a Timișoara Centrum este programată pentru finalul  anului 2017. Clădirea va dispune nu doar de magazine, cafenele, restaurante, cinematograf, ci şi de spaţii pentru birouri de șapte etaje.

Spațiile de închiriat însumează o suprafață de 60.000 de metri pătrați și 2.100 de locuri de parcare. Astfel că noul centru comercial va găzdui peste 140 de magazine, cafenele, săli de cinematograf, dar și un centru fitness.“Timișoara Centrum își propune să domine peisajul de retail cu un set distinctiv de caracteristici. Calendarul proiectului este aliniat cu planurile inițiale, iar obținerea autorizației de construire reprezintă un pas important în desfășurarea întregului proces. Această etapă ne permite să valorificăm eforturile de până acum, respectând promisiunea de a deschide centrul în 2017”, explică Ali Ergun Ergen, co-investitor.

Lansat în luna septembrie a acestui an, Timișoara Centrum este gândit ca un centru de lifestyle de ultimă generație, o alternativă autentică concentrată pe comunitate, pe modalități multiple de petrecere a timpului liber, shopping și socializare, cu facilități atât recreaționale cât și funcționale. „Construim mai mult decât un mall. Obținerea autorizației de construire validează propunerea noastră pentru Timișoara, conținutul său permițându-ne să venim cu cel mai complex și performant produs de retail la nivel național. Ceea ce este o mare reușită. Piața înțelege că aducem un concept nou, cererea de leasing este una extrem de pozitivă. Mai mult, începerea lucrărilor de construcție în primăvara anului viitor răspunde obiectivelor noastre comerciale ”, a mai adăugat Ergen.

Timișoara Centrum va fi construit în zona Circumvalațiunii, în locul fostei fabrici IRA. Construcțiile existente pe terenul situat între Centrul IT&C Incuboxx și fostul sediul al Poliției Rutiere au fost demolate.

Întreaga investiție este estimată la 90 de milioane euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here