Au curs amenzile aplicate pietonilor

pietoni1

Zeci de pietoni s-au ales cu amenzi pentru traversarea neregulamentară a carosabilului. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au desfășurat ieri o acțiune pentru depistarea persoanelor care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice, cei vizați fiind de această dată pietonii.

Acțiunea s-a derulat sub coordonarea polițiștilor rutieri din cadrul IPJ Timiș si a avut ca scop prevenirea cazurilor în care pietonii devin victime ale accidentelor rutiere din cauza traversării prin locuri nepermise.

pietoni2

Numărul accidentelor în care sunt implicaţi pietoni este unul mare, iar polițiștii rutieri au ieşit în stradă pentru a atrage atenția de pericolul la care se expun cetățenii atunci când trec prin locuri nepermise. Paisprezece sancțiuni au fost aplicate în doar câteva ore în zonele Simion Bărnuțiu, Gh. Lazăr, Calea Aradului, Ialomița, Republicii și Divizia 9 Cavalerie. Sancțiunile prevăzute de Codul Rutier sunt cuprinse între 210 și 315 lei.

În ultimele luni polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au aplicat aproximativ 170 de sancțiuni contravenționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here