Mircea Băcală a revenit la conducerea Prefecturii județului Timiș

mircea bacala- prefect Timis

Mircea Băcală a revenit la conducerea Prefecturii județului Timiș.Astăzi a avut loc ceremonia de învestire a acestuia în funcția de prefect.

Guvernul a aprobat zilele trecute numirea în funcție publică de prefect al județului Timiș. Astfel, a fost pusă în aplicare decizia civică prin care Curtea de Apel Timișoara a dispus obligarea Guvernului la emiterea unui act adminsitrativ de repunere în funcția de prefect al județului Timiș a lui Mircea Băcală, urmare a promovării a concursului din septembrie 2009.

Vă reamintim, Mircea Băcală a mai fost reprezentant al Guvernului în județului Timiș până în urmă cu trei ani și jumătate. “Spre deosebire de primul mandat, acum nu mai am nevoie de acomodare. Cunosc atribuțiile instituției, organigrama. Am o bună convingere că voi avea o bună colaborare cu domnul subprefect. Am avut și o discuție pe această temă. Instituția prefectului va depinde și de modul în care această echipă funcționează”, a spus prefectul județului Timiș, Mircea Băcală.

De cealaltă parte, Eugen Dogariu a ocupat postul de subprefect al județului, iar Zoltan Marossy a revenit pe postul de la Consiliul Județean Timiș, la Departamentul Achiziții.

mircea bacala 12404412_1048394581878120_2124454889_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here