Lucrările la Sala Polivalentă se fac cu viteza melcului

N. Robu- Sala polivalenta-

Lucrările la Sala Polivalentă bat pasul pe loc! Timișorenii mai au de așteptat până ca aceasta să fie gata de inaugurare.

 Edilul Nicolae Robu se declară dezamăgit de modul în care se lucrează la acest proiect. După atâta timp, acoperișul nu este gata și mai este de lucru și în interior. Municipalitatea a anunțat că la mijlocul lunii ianuarie vor veni trapele care se pun pe acoperiș. Astfel că sala va fi funcțională abia în primăvară.

Vă reamintim, lucrările sunt în întârziere, deoarece antreprenorul general este în insolvență și a avut probleme de natura financiară. Sala Polivalentă ar fi trebuit să fie gata în primăvara anului 2015. “S-a lucrat în continuare, s-au mai achiziționat echipamente. Acum se fac anumite confecții în ateliere. Nu pot să spun când va fi gata. Acolo se lucrează cu o firmă care are probleme și nu ține de voința primarului momentul finalizării și nici măcar de rectorul UPT, care gestionează proiectul”, susține edilul.

Până acum, s-a făcut structura de beton cu modificările care au fost impuse de mărirea capacității sălii de la 2.200 de locuri la 2.500 și în final la 3.000 de locuri. S-au realizat gradenele pe toate cele patru laturi. Muncitorii au turnat fundația pentru sala propriu-zisă pentru suprafața de joc.

Primăria Timișoara a alocat acestui proiect 8 milioane de lei, din totalul de 10 milioane de lei, bani de la Consiliul Local. Cu toate acestea, pe lângă suma de 20 de milioane de lei aprobată deja, este nevoie de o majorare a fondurilor cu încă nouă milioane de lei. Jumătate din această sumă va fi asigurată de Primărie, iar cealaltă parte de bani, de Universitatea Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here