revelion 2016

Primăria Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului au pregătit şi în acest an un program de Revelion, pe scena din faţa Operei.  Vedetele petrecerii de Revelion în aer liber au fost rockerii de la Cargo.

Mii de timișoreni au venit în centrul orașului să întâmpine anul 2016. Cu toate că afară era un frig de crăpau pietrele, oamenii au îndurat gerul alegând să petreacă Anul Nou în Piața Victoriei cu muzică, șampanie și foc de artificii. Petrecerea de Revelion a început la ora 21:00, cu un recital susținut de Lambrino. Apoi, de la ora 22:00, a urcat pe scenă trupa Phaser.

Seara s-a încheiat cu trupa Cargo, membrii acesteia fiind numiți cetățeni de onoare ai Timișoarei.  În plus, preşedintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria B „Muzica”, cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei Cargo, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale.

Numărătoarea inversă de la miezul nopții a culminat cu un spectacol de foc de artificii.

Bugetul alocat de Primăria Timișoara în acest an pentru Revelionul din Piața Victoriei a fost de 120.000 de lei.

Articolul precedentTrei băieți și o fetiță, primii născuți în 2016 la Timișoara
Articolul următorCe tarife sunt în 2016 la pașapoarte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.