Sute de pachete cu țigări de contrabandă confiscate dintr-o piață din Timișoara

tigari confiscate piata

Peste 150 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost confiscate de către jandarmii timişoreni.Un vânzător de ţigări fără timbru a fost surprins de jandarmi în timp ce oferea spre vânzare peste 150 de pachete de ţigări de contrabandă în piaţa Iosefin din Timişoara.

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, când oamenii legii au observat un bărbat care căuta cu grijă într-o pubelă din Piaţa Iosefin din Timişoara. Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au văzut că acesta purta o discuţie cu o femeie, căruia a vrut să-i vândă mai multe pachete de ţigări.

Recipientul pentru gunoi a fost răsturnat, jandarmii constatând că în loc de gunoaie, tomberonul era plin de ţigări de contrabandă.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, domiciliat în judetul Neamţ, a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, iar cantitatea de 3.020 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

 Oamnenii legii atrag atentia că atât vânzarea cât şi cumpărarea de produse de contrabandă se pedepsesc conform prevederilor legale în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here