furt buzunare

Hoață de buzunare prinsă de jandarmi. Este vorba despre o femeie în vârstă de 52 ani, care acționa în mijloacele de transport în comun. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Potrivit polițiștilor, la data de 15  octombrie 2015, bănuita, aflându-se în tramvaiul nr 2, i-ar fi sustras unei minore de 15 ani telefonul mobil din buzunarul hainei. Prejudiciul este în valoare de 1500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuitei, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii. Pentru prevenirea furturilor din buzunare şi din poşete, poliţiştii recomandă: Când aşteptaţi în staţiile mijloacelor de transport în comun, daţi dovadă de vigilenţă faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră!

Dacă vă simţiţi înconjurat(ă) de persoane dubioase, căutaţi să vă schimbaţi locul!

Nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit(ă), hoţii profită de asta!

Ţineţi, pe cât posibil, bagajul (poşeta, borseta) în faţa dumneavoastră, o geantă atârnată de umăr este întotdeauna la discreţia hoţilor!

Întotdeauna, ţineţi banii, actele sau alte obiecte de valoare, în buzunarul interior al hainei, buzunarul din spatele pantalonului este vulnerabil la urcarea/coborârea în/din mijloacele de transport în comun, precum şi în aglomeraţii!

Feriţi-vă de privirile indiscrete ale celor din jurul dumneavoastră când scoateţi din portofel bani/bilete/abonamente!

Articolul precedentAu spart un automobil! Ținta, o poșetă cu bani
Articolul următorDouăsprezece noi tramvaie reabilitate la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.