pubele RETIM

Curg reclamațiile la RETIM! Mai multe persoane au fost păcalite de indivizi care le vindeau pubele, pretinzând că sunt angajați RETIM.

Conducerea societății de salubritate a primit sesizări din partea cetățenilor. Astfel, că atrage atenția ca pe viitor timișorenii să nu cadă în plasa hoților de pubele. Cu toate acestea, escrocheriile cu pubelele de gunoi continuă. O femeie care a fost victima unei astfel de înșelăciuni a reușit să îl fotografieze pe șarlatan. Acum, societatea de salubrizare a Timișoarei face publică imaginea bărbatului și cere ajutorul cetățenilor pentru a-l identifica pe acesta.“Am primit de curând o nouă sesizare de la o timișoreancă. Aceasta a căzut la rându-i pradă a lipsei de informare și a plătit unui individ suma de 300 de lei pentru o pubelă galbenă. Din nefericire pentru infractor, doamna în cauză a putut să imortalizeze imaginea individului, pe care ne-a oferit-o pentru a informa alte posibile victime”, transmite conducerea RETIM.

Individul este cunoscut de oamenii legii, având antecedente, iar reprezentantii societatii de salubritate atrag atenția că acesta ar putea fi periculos.

Reamintim, societatea RETIM închiriază pubele gratuit persoanelor fizice și asociațiilor de proprietari, pe baza contractului de comodat, iar pentru persoanele juridice se aplică o taxă de închiriere.

hot pubele

Articolul precedentRăzvan Nedelcu, săltat de mascați! Descinderi la sediul firmei „Îngerii Galbeni”
Articolul următorVREME CAPRICIOASA! Iarna isi reintra in drepturi de vineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.