Optsute de șoferi sancționați în Timiș. Vezi ce abateri au făcut

amenzi soferi

Val de amenzi în Timiș! Vitezomanii au fost arși la buzunare, s-au ales cu sancțiuni drastice și permise de conducere suspendate.

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat în judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au aplicat optsute  de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 292 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 96 de permise de conducere.

În perioada 11 – 14 ianuarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost aplicate 787 de sancţiuni contravenţionale, 292 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 94  pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Au fost sancţionaţi şi 97 de pietoni care nu au respectat prevederile legale. In plus, au fost reţinute în vederea suspendării 96 de permise de conducere, 56 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Au fost reţinute şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză sau semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 16  certificate de înmatriculare.

Atenție! În weekend, poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here