Percheziții domiciliare la traficanții de stupefiante! Vezi ce au găsit procurorii DIICOT

mascati-berbec-2

Descinderi în această dimineață la domiciliile unor traficanți de stupefiante. Procurorii DIICOT și polițistii de la B.C.C.O efectuază 16 percheziții în Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o rețea care funcționează de mai bine de un an. În toată această perioadă a fost atent monitorizată de ofițerii antidrog. Din cercetări a reieşit că, cei patru membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cocaină, cannabis, comprimate de ecstasy şi produse cu efecte psihoactive în Timişoara, în mediile frecventate de tineri (cluburi, discoteci, cafe –baruri).

Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal, membrii grupării ar fi folosit intermediari, poliţiştii reuşind identificarea a 9 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani.

În timpul percheziţiilor, oamenii legii au descoperit în mai multe locaţii droguri pregătite pentru livrare. Vânzătorii ofereau consumatorilor de la cannabis, pastile, până la cocaină sau amfetamină. Aproximativ 30 de persoane, vânzători şi consumatori de droguri, vor fi duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara.

Vor fi puse în aplicare 13 mandate de aducere şi 20 de citații, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

(Sursa foto: www.pressalert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here