Blindați cu sute de pachete de țigări lipite pe corp

Spread the love

captura tigari frontiera

Planurile de acasă nu s-au potrivit. Au vrut să introducă în țară mai multe pachete cu ţigări netimbrate, însă au fost prinși imediat de polițiștii de frontieră. Vorbim despre un bărbat şi o femeie din Timiş, care au fost depistați cu peste o sută de pachete de țigări ascunse sub haine.

Totul s-a petrecut duminică după-azmiază, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, când s-au prezentat pentru a intra în România doi cetăţeni români, în vârstă de 30 respectiv 37de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş, pasageri într-un autoturism marca Opel. În baza unor informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului şi pasagerilor acestuia.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă si nedeclarată, pe corpul celor doi cetăţeni români, sub haine, cantitatea totală de 134 pachete cu ţigări netimbrate.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.608 lei a fost reţinută în vederea confiscării de Biroul Vamal, iar persoanele au fost sancţionate contravenţional.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here