Shopping City Timisoara1

Veste bună! Lucrările la noul mall din Timişoara, situat în Calea Șagului, prind contur. Mall-ul Shopping City Timișoara va fi inaugurat integral pe 31 martie.

Construcția se ridică pe o suprafaţă de 18 hectare, iar valoarea investiţiei este estimată la aproximativ 50 de milioane de euro. Terenul a fost cumpărat în 2014 de fondul sud-african de investiţii NEPI şi fraţii Pavăl din Bacău, proprietarii reţelei Dedeman. Astfel că timişorenii vor avea în curând cel de-al doilea mall.

În cadrul mall-ului funcţionează şi hipermarketul Carrefour. De asemenea, vor exista magazine de îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, încălțăminte, articole sportive și servicii. Aici va funcționa și un cinematograf cu 14 săli, dintre care una 4DX, și vor fi deschise un loc de joacă pentru copii, un patinoar şi un nou centru de fitness. Zona de fashion şi divertisment, inclusiv cinematograful 4DX, vor fi accesibile din această primăvară.“Investiția NEPI în valoare de 83,8 milioane de Euro în Shopping City Timișoara reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial, este una dintre cele mai mari investiții din ultima perioadă din județul Timiș. De aceea, pentru noi, finalizarea lucrărilor la Shopping City Timișoara, Faza II, reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda acestui an. Vrem să oferim un mall care să depășească așteptările timișorenilor și întregii populații din regiunea de vest a României. Shopping City Timișoara va oferi, alături de opțiuni variate de cumpărături și petrecere a timpului liber și noi locuri de muncă, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică a regiunii de vest”, afirmă Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Un alt avantaj major pe care îl oferă centrul comercial, odată finalizat, este oferirea unui plus de  atracție pentru turiștii care vizitează Timișoara, aceștia având acum la dispoziție o ofertă completă de petrecere a timpului liber la cumpărături și distracție. ”Vom continua tradiția de colaborare și parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internațională, în toate centrele noastre comerciale. În același timp, încurajăm și susținem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cele mai bune concepte aparținând agenților comerciali locali. Astfel, suntem siguri de faptul că putem oferi clienților noștri cel mai bun mix de retail, personalizat pentru nevoile românilor din vestul țării”, a adăugat Tiberiu Smaranda.

Situat în Calea Șagului nr. 100, Shopping City Timișoara va oferi, de asemenea, cea mai dezvoltată zonă de distracție și petrecere a timpului liber prezentă într-un centru comercial la acest moment, cu zonă de bowling, billiard, casino și food-court cu restaurante pentru toate gusturile. Copiilor li se pregătește cel mai complex spațiu de joacă din oraș.

Articolul precedentPremieră la TNT. Spectacolul “Scene dintr-o căsnicie” regizat de Radu Jude
Articolul următorUn bebeluș a decedat în urma unui accident pe centura Lugojului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.