Se apropie Valentine’s Day. Cuplurile invitate la o cină romantică în tramvaiul turistic

valentine's day

Propunere inedită de Ziua Îndrăgostiților: o cină romantică în tramvaiul turistic. Cuplurile sunt invitate la plimbare romantică cu tramvaiul turistic, singurul tramvai-restaurant din Timișoara.

Câțiva tineri au venit cu această idee pentru cei care își doresc ceva special de Valentine’s Day. “În loc să ieșiți pur și simplu în oraș la „o cafea” sau să vă oferiți un cadou care va fi depozitat undeva, acum te poți bucura alături de iubitul/iubita ta de o cină romantică deosebită, pe gustul oricui. Bruschete, paste sau burgeri, depinde doar de tine. La acestea se mai adăugă un desert și un pahar de vin, însă de restul va trebui să te ocupi tu”, transmit organizatorii.

Călătoria începe din Piața Libertății și va dura aproximativ 80 de minute. Totul va fi pregătit cu atenție și la îmbarcare veți fi așteptați de două persoane îmbrăcate à la carte care vă vor pofti la locul de unde va începe călătoria.Toate vor fi servite cu un pahar de vin la alegere și desert. Prima cină va începe la ora 18:00, iar următoarea la 19:30. Meniul costă 260 de lei pentru fiecare cuplu cuplu iar, dacă doriţi să împărţiţi masa cu alţi doi îndrăgostiţi, preţul este de 240 de lei pentru o pereche.

Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0726.733.031.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here