O sută de noi locuri de parcare în cartierele din Calea Șagului

locuri parcare Steaua

Municipalitatea timișoreană a început amenajarea locurilor de parcare în cartiere. Calea Șagului și Steaua, sunt doar două cartiere cu nevoi foarte mari în domeniul locurilor de parcare rezidențiale. Aproape 100 de noi locuri de parcare se execută acum pe străzile Luceafărul, Hebe, Mureș, Florilor.

Spații noi amenajate, în locul unor suprafețe deteriorate, pline de mocirlă și un ajutor pentru locatarii care aveau reale probleme în a găsi un loc de parcare. Viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu a fost ieri în inspecție pe șantier. Lucrările se execută din fondurile proprii ale SDM, obținute din sistemul Timpark.

Conducerea Timpark spune că există autorizaţie de construcţie pentru 670 de locuri de parcare în zonele de locuinţe. Cele mai multe, aproximativ 320, vor fi realizate în cartierul Steaua. “Avem autorizaţie de construcţie pentru 670 de locuri de parcare în zone de locuinţe. În cartierul Steaua vor fi cele mai multe, 320. Urmează pe strada Căpitan Damşescu, unde s-au realizat 65 deja, apoi străzile Luceafărul, Hebe, Soarelui – la intersecţia Șt. O. Iosif cu Ștefan cel Mare, în spatele blocurilor şi strada Lugojului”, transmite Ionel Ursu, director Timpark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.