Urmărit internațional depistat în Jimbolia. Ce fapte a comis

furt

Un bărbat de 59 de ani,  pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului, a fost depistat de poliţiştii timişeni.

La data de 25 februarie, poliţiştii oraşului Jimbolia, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat un bărbat de 59 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat de urmărire internaţională, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara în vederea dispunerii măsurilor legale până la predarea către autorităţile austriece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here