Val de amenzi în Timiș!

prins fara permis

Au curs amenzile în weekend în Timiș. Poliţiştii timişeni au constatat 44 de infracţiuni şi au aplicat 842 de sancţiuni contravenţionale, în urma acţiunilor desfăşurate pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în weekend. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 150.000 de lei.

În perioada 26-28 februarie, 630 de poliţişti au acţionat, pe raza judeţului Timiş, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităţilor, au fost constatate 44 de infracţiuni, de natură judiciară, economico-financiare şi la regimul circulaţiei. Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 842 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 88 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 17  pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în urma cărora au aplicat 775 de sancţiuni contravenţionale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la aproape 150.000 de lei. În plus, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 34 de permise de conducere şi retrase 17 certificate de înmatriculare auto.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here