anl-timisoara

Vești bune! În Timișoara se vor construi din nou locuințe ANL. Edilul Timișoarei a efectuat o vizită de lucru la București zilele trecute și a discutat cu reprezentanții ANL despre posibilitatea construirii de locuințe la Timișoara.

Astfel că proiectul va fi demarat din această vară. Potrivit primarului Nicolae Robu, în zona Ion Ionescu de la Brad este prevăzut să se construiască patru blocuri cu câte 30 apartamente fiecare, imobile cu șase etaje. Două dintre acestea vor fi dedicate tinerilor în regim ANL. Astfel că un bloc va fi dedicat medicilor, iar altul profesorilor.“Vom transmite actele la ANL şi se va da drumul la proiect. Cred că va fi o mare bucurie pentru tineri să aibă locuinţe. Nu primăria construieşte, ci ANL. Noi trebuie să asigurăm utilităţile”, susține edilul Nicolae Robu.

În plus, Agenţia Naţională pentru Locuinţe vrea să construiască 50 de case pe un teren aferent de 300 de mp, pentru tineri, la Timișoara. Acum, autoritățile caută teren. “Am stabilit să identificăm teren unde să se construiască, tot prin ANL, case. ANL este dispusă să construiască 50 de case în Timişoara”, a mai precizat edilul-şef.

(Foto: arhivă)

Articolul precedentPrinsă că a furat bani din încasări
Articolul următorStadiul lucrărilor la Parcul Pădurice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.