Controale la TIR-uri și la cele pentru transport persoane

Autovehiculele de transport marfă și persoane au fost verificate de către polițiști. Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, poliţiştii timişeni au acţionat pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane şi mărfuri.

În perioada 03 – 04 martie, poliţiştii Serviciul Rutier Timiş au desfăşurat, pe raza judeţului, acțiuni care au urmărit respectarea prevederilor normelor legale în domeniul transportului de marfă și persoane de către conducătorii de autovehicule destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

Astfel, poliţiştii timişeni au controlat 192 de autovehicule, fiind aplicate 96 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 46 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. În plus, oamenii legii au reţinut șase permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Valoarea sancţiunilor se ridică la aproximativ 13.000 de lei.

(Foto: www.adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here