Cinci sportive premiate de ALDE Timiș de Ziua Femeii

Recunoaștere și premii pentru cinci sportive din Timișoara. Un eveniment important a avut loc astăzi la sediul ALDE Timiș, în cadrul căruia au fost premiate pentru merite deosebite aduse sportului timișorean cinci sportive, campioane naționale și internaționale la: handbal, atletism, fitness și kaiac canoe.

Este vorba despre Viorica Cojocărița (fostă campioană națională la handbal), Ioana Gheorghe (campioana națională, balcanică, olimpică la juniori China 2014 la atletism), Iasmina Martin (campioană națională și internațională la fitness), Lorena Flueriș (campioană națională și internațională fitness) și Diana Andreica (multiplă campioană națională la kaiac canoe), care au fost recompensate de echipa ALDE Timiș cu diplome, cupe și câte o invitație la Salonul de Inventică.

sportive

Folosim prilejul zilei de 8 martie în primul rând pentru a le ura tuturor femeilor un sincer „La Mulți Ani” și totodată pentru a prețui gloriile sportive timișorene. Prețuirea nu este doar pentru doamnele nominalizate, cărora le mulțumim că au acceptat invitația noastră, ci se dorește a fi un un act simbolic, un mesaj pentru a readuce în atenția publică și a administrațiilor locale necesitatea preocupării față de generația actuală și viitoare în ceea ce privește sportul de performanță. Totul pentru ca fostele glorii să nu rămână doar istorie ci și o proiecției pentru viitor, pentru a crea o preocupare continuă pentru sport, pentru sanatate si spirit de competiție, asemeni citatului latinesc: Mens sana in corpore sano (Minte sănătoasă în corp sănătos)”, a transmis președintele ALDE, Petru Ehegartner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here