Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 14 octombrie, la activităţi au participat 326 de forţe de ordine, fiind verificate 95 de societăți comerciale, precum şi 69 de mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 118 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.250 de lei.

Dintre acestea 116 sancțiuni în valoare de 27.250 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 2 sancțiuni în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate.

În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

Articolul precedentA intrat pe contrasens şi a căzut în şanţ. Şoferul, grav rănit
Articolul următorAproape 16.000 de noi infectări cu COVID, raportate azi de autorităţi! Numărul pacienţilor care ajung la ATI, tot mai mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.