Municipalitatea a renunțat la proiectul de extindere a sistemului TimPark pe 21 de noi străzi din oraș. Consilierii s-au reunit marți în ședința de plen pentru a vota proiectele importante.

Astfel că un proiect în acest sens s-a aflat pe masa aleșilor, însă a fost imediat retras de primarul Nicolae Robu, care a considerat că sistemul de taxare a parcării nu poate fi introdus în zonele dintre blocuri și  a unităților de învățământ.“Nu vom include în TimPark locurile de parcare dintre blocuri. Am spus că în zonele unde avem școli nu punem TimPark. Trebuie să avem în vedere că vin profesorii la școală și nu o să-i punem să plătească cât se strânge pe o zi întreagă dacă își lasă mașina acolo. Sunt niște excese pe care nu știu cine le-a strecurat. Aici nu e vorba de legalitate sau ilegalitate, este vorba doar de un principiu vizavi de cuvântul față de timișoreni”, a explicat edilul.

Potrivit reprezentanților CLT, străzile pe care se cerea introducerea sistemului Timpark sunt: Amforei, Calea Bogdăneștilor, Iosif Bulbuca, Burebista, Căpitan Damșescu, Corneliu Coposu, Corbului, Crizantemelor, Intrarea Doinei, Eroilor de la Tisa, Kogălniceanu, Ripensia, Labirint, Calea Circumvalațiunii (Aleea Libelulei – Complex Sportiv Bega), Mangalia, Pestalozzi, Aurel Podeanu, Protopop George Dragomir, Platanilor, Andronescu și Văcărescu.

Articolul precedentAți văzut-o? Apelați de urgență Poliția
Articolul următorDennis Hertz a lansat de ziua lui single-ul OLANDA in colaborare cu Clim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.