3 puncte NOROCOASE! ACS Poli respira. Banatenii au invins Voluntariul dupa un final nebun

Nu degeaba ACS Poli a ajuns pe un loc retrogradabil. Lipsa atitudinii s-a vazut clar in play-out si chiar astazi, in fata Voluntariului, echipa ce a venit parca mai mult sa bifeze un meci, nu sa si scoata ceva din el. Dar, totul e bine cand se termina cu bine, si nu prea mai conteaza jocul atunci cand la final ai un gol mai mult ca adversarul.

ACS Poli a invins FC Voluntari cu 2-1 dupa un joc salvat de un final… absolut nebun! Gazdele au jucat cu doi oameni in plus in partea secunda si au primit un penalty transformat de Goga. Oaspetii au egalat prin Tudorie la o gafa colectiva a apararii, dar salvarea a venit de la jucatorul cu nume de fotbalist adevarat, Javi Hernandez, care a transformat impecabil o lovitura libera in minutul 89!

Happy-end pana la urma, dar ACS Poli trebuie sa isi imbunatateasca jocul daca vrea cu adevarat sa ramana in prima liga. Astazi a fost vorba mai mult de noroc si de faptul ca adversarul nu a incurcat prea mult…

ACS Poli: Smaranda – Melinte, Canu, Bocsan, Torres, Llorente, O. Popescu, Hernandez, Nimely, Goga, Elek. Au mai jucat: Barbut, Doman, Rajcomar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here