30 de primari din județ s-au întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu! Ce probleme au ridicat?

Aproximativ 30 de primari din județ s-au întâlnit în acest sfârșit de săptămână cu șeful Senatului și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

La întâlnire au participat, pe lângă președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, deputatul Marian Cucşa, secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu și europarlamentarul Norica Nicolai-președintele Consiliului Național ALDE, iar din partea GRAL, majoritatea primarilor au fost PNL,aproximativ 20, cinci ai PSD și restul din partea alor formațiuni politice.

Discuțiile s-au axat pe problemele cu care se confruntă aceștia în administrațiile locale dar și pe teme politice, în mod special despre alegerile europarlamentare și prezidențiale.

Mă bucură deschiderea și abordarea directă a primarilor cu care ne-am întâlnit, apreciez faptul că aceștia sunt determinați să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă și fac o evaluare acurată și pragmatică a parlamentărilor și a liderilor politici. Aceeași deschidere au avut-o și la abordarea subiectelor politice, lucru care nu poate decât să mă bucure și sunt convins că vom avea o colaborate solidă și serioasă”, spune Marian Cucşa, președintele ALDE Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.