CCIAT: “Firmele italiene întâlnesc instituțiile statului”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Camera de Comerț Italiană pentru România un eveniment destinat unuia din principalii parteneri comerciali ai României și unul din principalii investitori străini ai județului Timiș (locul I ca număr de firme și locul IV ca valoare a capitalului social) – ITALIA, o platformă de informare și dialog între firmele italiene care își desfășoară activitatea în județul Timiș și principalii actori din administraţia publică locală, sub genericul:“Firmele italiene întâlnesc instituțiile statului”.

Evenimentul va avea loc în data de 29 martie, ora 1100, la Centrul Regional de Afaceri. Întâlnirea s-a născut la inițiativa și din dorința firmelor italiene de a fi informate asupra legislației naționale în vigoare, pentru a putea preveni încălcarea legii și sancțiunile ce decurg din aceasta.

În cadrul conferinței, vor fi prezentate motive și oportunități pentru a face afaceri în județul Timiș, serviciile suport oferite de CCIAT și CCIpR cât și stimulente și facilități oferite investitorilor de către administrația publică locală. De asemenea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Camera de Comerț Italiană pentru România vor semna un Acord de Colaborare interinstituțional.

Evenimentul este urmat de o sesiune de networking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here