32 de cerșetori, ridicați de polițiștii locali, în weekend! Printre ei și doi hoți din buzunare

Polițiștii locali continuă lupta împotriva cerșetorilor din Timișoara! Aceștia au demarat o acțiune amplă pentru depistarea și ridicarea persoanelor care apelează la mila publică.

Astfel, începând de vineri după-amiaza, în zilele de week-end, până duminică, au fost depistate 32 de persoane în diverse zone ale orașului, precum Piața Victoriei, Piața Consiliul Europei, Calea Șagului, zona Iosefin, precum și în mijloacele de transport în comun. Printre persoanele ridicate au fost depistate și cinci persoane în zona Gării de Nord, în stația RATT, unde făceau gălăgie, consumau băuturi alcoolice și provocau disconfort trecătorilor. Printre cei cinci se aflau și doi frați care fac parte din categoria hoților de buzunare.

Toți cei depistați au fost preluați, aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări, fiind ulterior predați centrului social de pe str. Telegrafului.

Polițiștii locali continuă aceste acțiuni și în perioada următoare având permanent în atenție acest aspect care degradează imaginea orașului. Din nou facem apel la cetățeni să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 prezența oamenilor străzii și a cerșetorilor în stradă sau în locații în care aceștia își improvizează adăposturi pentru a se lua imediat măsurile legale. Poliția Locală face apel la cetățeni și să nu ofere bani cerșetorilor deoarece în acest fel atrag și alte persoane din aceeași categorie în Timișoara și îi mențin în stradă pe cei veniți deja aici”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here