Un număr de 651 de permise de conducere au fost reţinute în ultimele 24 de ore şi 264 de certificate de înmatriculare au fost retrase, în urma acţiunilor din trafic ale poliţiştilor rutieri, a informat sâmbătă Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat de presă, în ultimele 24 de ore efectivele MAI au intervenit la 4.457 de evenimente, 3.110 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.347 circumscrise situaţiilor de urgenţă.

La nivelul unităţilor de poliţie au fost semnalate 846 de posibile infracţiuni, peste 20% dintre acestea fiind din oficiu.

În cursul zilei de vineri, în urma acţiunilor pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, au fost reţinute 651 de permise de conducere şi retrase 264 de certificate de înmatriculare pentru abaterile constatate.

De asemenea, poliţiştii şi jandarmii aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au constatat 8.131 contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,2 milioane de lei, mai spune MAI.

Articolul precedentCod galben de ploi torențiale și vânt puternic în mare parte din țară
Articolul următorJudecătorii l-au trimis… acasă pentru o faptă de tâlhărie, aşa că s-a apucat şi de furat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.