750 de poliţişti pe străzi, în acest sfârşit de săptămână! ce se întâmplă?

Aproape 750 de poliţişti se vor afla în stradă pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică pe raza judeţului Timiş, în minivacanţa ocazionată de sărbătorirea Zilei Naționale a României.

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş sunt la datorie! Astfel, aproape 750 de poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 496 sunt de la ordine publică, 128 de la rutieră, 45 de la investigaţii criminale, 34 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Structurile de poliţie transporturi vor patrula în 12 trenuri de călători, precum şi staţiile şi triajele de cale ferată din județ.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here