800 de lei pentru o pungă de zahăr! Cum este posibil?

Un bărbatul din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin și-a comandat de pe un site de anunțuri pe internet un telefon mobil, pentru care a plătit 800 de lei. Când a ajuns coletul acasă și l-a deschis s-a șocat. Înăuntru era o pungă de zahăr.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat. Polițiștii au intrat pe fir și au dat rapid de expeditor. Este vorba despre un tânăr de 17 ani din județul Mehedinți.

Bărbatul a comandat un telefon mobil de pe un site de socializare iar după ce a plătit contravaloarea telefonului, respectiv 800 de lei, a constatat că în interiorul coletului se afla o pungă de zahăr. Poliţiştii de investigaţii criminale din Moldova-Nouă au reușit în câteva ore să identifice un tânăr în vârstă de 17 ani, din Mehedinți, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat păgubitului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili dacă tânărul din Mehedinți a mai comis și alte infracțiuni în trecut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here