Accident în Calea Torontalului. S-a dat alarmă de Cod Roșu

accident torontalului

Accident de circulație marți seară în Calea Torontalului. Un autoturism care a frânat brusc a fost lovit de autobuzul care era în spatele lui. Ulterior, autobuzul a acroșat un autovehicul care circula din sens invers.

accident torontalului

Cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospeciala de intervenție la accidente colective, o autospecială de transport personal și victime multiple, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ și mai multe echipaje de poliție și jandarmi. Toate au ajuns de urgență la un accident petrecut pe Calea Torontalului. Din fericire, o sigură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, deși autoritățile se așteptau la ce e mai rău.

accident torontalului

Fiind anunțate inițial un număr de 38 de persoane și având în vedere potențialul mare de victime inspectorul șef a propus prefectului județului Timiș activarea planului roșu.

Intervenția a fost condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentu Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș și medicul șef al UPU SMURD. Bilanțul final al accidentului: au fost implicate 13 persoane din care una a fost transportată la spital și una a primit îngrijiri la fața locului.“Nu au fost întâmpinate probleme deosebite, s-a remarcat cooperarea între toate forțele participante”, spune Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al ISU Banat.

accident torontalului

accident torontalului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here