A fost razie noaptea trecută în Timișoara și localitățile din apropiere! Au curs amenzile

Poliţiştii timişeni au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului şi în comunele limitrofe. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 65.000 lei.

Acţiunea a a avut loc între orele 20.00 – 04.00, ocazie cu care au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat 124 de poliţişti dintre care, poliţişti de ordine publică, de investigații criminale, de rutieră și criminalistică.

Au fost verificate 505 de autovehicule, legitimate 897 de persoane și 24 de unități controlate(fiind efectuate 24 de testări cu butonul de panică).

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 65.617 lei.

Au fost constatate 7 infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au efectuat 56 de testări cu aparatul alcooltest, au reținut în vederea suspendării 13 permise de conducere și au retras 15 de certificate de înmatriculare.

Au fost efectuate verificări şi legitimări ale persoanelor aflate în parcurile din zona centrală a municipiului precum şi a localurilor cu program de noapte.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here