Polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au reținut un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în localitatea Periam, județul Timiș. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 21 februarie, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au fost sesizați cu privire la faptul că, din interiorul unei case de pariuri din localitatea Periam a fost sutrasă o borsetă, care conținea suma de aproximativ 17.000 de lei, sumă care provenea din încasările societății respective.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, în jurul orei 23:00, polițiștii au reușit identificarea și depistarea unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat la o altă casă de pariuri de pe raza localității Periam și avea asupra sa suma de bani sustrasă de la cealaltă unitate de pariuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt caificat, fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Articolul precedentMulte decese în ultima zi a unor pacienţi infectaţi cu COVID. Situaţia în istorica zi de 22.02.2022 în România şi judeţul Timiş
Articolul următorPentru un viitor cum trebuie: ore de educație egologică cu școlarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.