A furat o mașină, a distrus un chioșc și a ajuns cu mașina în șanț! Bărbatul băut și fără permis, a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

Un tânăr de 26 de ani a furat o mașină, după care a lovit un chioșc, dar cu toate acestea și-a continuat drumul. A ajuns cu mașina într-un șanț, iar un polițist aflat în timpul liber a oprit pentru a-i acorda ajutor șoferului care se chinuia să iasă pe geam. Imediat și-a dat seama că acesta era băut. În plus, polițiștii au aflat apoi că mașina era furat, iar șoferul, băut.

”La data de 10 Ianuarie a.c., agentul de poliție Bistrian Marius din cadrul postului Craiva, -în afara programului de serviciu-, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792 A, a observat în șantul aflat în dreapta sensului său de deplasare un autoturism răsturnat, din care încerca să iasă de pe locul șoferului, un bărbat. Coborând din autovehicul în vederea acordării primului ajutor conducătorului auto și altor persoane care ar fi putut fi pasageri in același autoturism, agentul de poliție Bistrian Marius a simțit un puternic miros de alcool pe care bărbatul aflat la volan îl emana”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Constatând că nu sunt pasageri în autoturism și asigurându-se ca șoferul nu a fost vătămat în urma evenimentului rutier, polițistul a sesizat Sectia nr. 6 Rurală Beliu, în a carei competență se afla evenimentul.

Polițiștii au stabilit ca în dimineața zilei de 10 ianuarie, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Mișca, a furat o mașină parcată în fața unei societăți comerciale din Beliu, cu care a intrat apoi într-un chioșc din aceeași localitate, distrugându-l. Asta însă nu l-a împiedicat să-și continue drumul și în timp ce conducea autoturismul sustras, pe DJ 792 A, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând într-un sanț.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiștii prezenți la fata locului, iar rezultatul a fost de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor effectuate, s-a constatat ca tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here