Polițiștii Orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În data de 11 aprilie, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au identificat un bărbat, de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

În fapt, în data de 10.04.2022, în jurul orei 21:00, bărbatul, a într-un imobil din localitatea Lenauheim, județul Timiș iar prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat un bărbat, de 44 de ani, de portofelul său, în care se aflau 3.200 de lei, 150 de euro și mai multe acte.

Cei doi se cunoșteau, agresorul și victima lucrau în construcții. Păgubitul a anunțat Poliția, iar cazul s-a rezolvat rapid.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului.

Articolul precedentDoi campioni ai Politehnicii timișorene, susținuți de participanții la Poli Bike Challenge
Articolul următorProgram de educație prin artă, inițiere în scenografie și ateliere de pedagogie teatrală la Parcul Primăverii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.