A murit fostul iubit al Lilianei Laichici!

Unul dintre cei mai iubiti interpreti de muzica populara din Banat a incetat din viata la varsta de 74 de ani. Petrica Moise a decedat in aceasta seara fiind infectat cu COVID 19. Potrivit apropiatilor acesta nu era vaccinat.

Putina lume stie ca in urma cu multi ani Petrica Moise si Liliana Laichici au fost iubiti desi regretatul interpret banatean era mult mai batran decat „juna” Liliana Laichici. Surse apropiate celor doi spun ca Liliana a fost ajutata de Moise sa evolueze in cariera. Aceleasi surse mai spun ca Liliana Laichici a renuntat la idila cu Petrica Moise cand aceasta reusise sa isi faca un nume pe spatele lui Moise. Ani de zile cei doi nici macar nu si-au vorbit.

Liliana Laichici, fosta iubita a lui Petrica Moise nu a vrut sa transmita vreun mesaj de condoleante celor care au apreciat muzica lui Petrica Moise. Actualul director al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis a preferat sa taca si sa nu comenteze in vreun fel trecerea in nefiinta a fostului iubit, Petrica Moise.

Gurile rele spun despre Liliana Laichici ca ar fi iubita patronului”Cramelor Recas”. Aceleasi surse mai spun ca aceasta a reusit sa ajunga la Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis datorita actualului iubit care la vremea respectiva avea o relatie deosebita cu presedintele Consiliului Judetean Timis.

Petrica Moise a fost omul care in urma cu multi ani a avut grija ca Liliana Laichici sa fie o interpreta de succes. Cu toate acestea Liliana Laichici a renuntat la Petrica Moise dupa ce acesta o facuse cunoscuta. Nici in al doisprezecelea ceas Laichici nu a vrut sa transmita un mesaj de adio dupa ce a aflat ca fostul iubit a decedat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here