Nu s-a săturat să fure şi nu ştia nici proverbul cu ulciorul. La data de 20 martie, polițiștii Sectiei 3 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 20 martie, polițiștii au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale situată pe strada Vadul Călugăreni cu privire la faptul că în noaptea de 17/18.03.2024, respectiv 18/19.03.2024, o persoană necunoscută ar fi pătruns și ar fi sustras mai multe bunuri electronice.

Astfel, în noaptea de 19/20.03.2024, a fost depistat în flagrant delict în incinta societății un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care ar fi încercat să sustragă din nou bunuri.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 20.03.2024, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Articolul precedentColecții noi și promoții de primăvară la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare
Articolul următorContrabandiştii de ţigări, dau cu subsmentatul la poliţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.