Accident grav, cu un tir răsturnat pe drum

La data de 22.11.2021, în jurul orei 01:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 687 (la km 0+900 m), a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a condus o autoutilitară care tracta o semiremorcă, din direcția Deva spre Hunedoara, a lovit parapeții din beton ce separă sensurile de mers, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de mers. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers Deva-Hunedoara, circulația autovehiculelor fiind dirijată de poliţişti.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii le recomandă participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să se informeze cu privire la condițiile meteo și tronsoanele de drum pe care le vor parcurge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.