UPDATE Accident grav pe Autostrada A1: cinci persoane rănite, între care două încarcerate / FOTO

Accident rutier grav în apropiere de Lugoj, pe Autostrada A1, azi-dimineață, în jurul orei 4.00.

Conform primelor informații, pe sensul de mers Lugoj-Margina, la km 443+500, în apropiere de localitatea Bethausen, un camion care staționa pe banda de urgență a fost izbit din spate de un alt camion și deviat în parapetul din marginea autostrăzii. La scurt timp, un autoturism a lovit din spate o altă mașină care staționa regulamentar în coloană.

Două persoane au fost încarcerate. Traficul a fost închis în totalitate până înainte de ora 6.30, iar acum, în jurul orei 7.30, încă se desfășoară îngreunat, doar pe banda 2. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 8.30.

UPDATE Conform informațiilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș, în accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă și două autoturisme. În total, în autovehicule, au fost 14 persoane. Au rezultat 5 victime, două dintre ele încarcerate. Au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, iar mai apoi persoanele au fost transportate la spital.

La fața locului, din partea ISU Timiș, s-a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 16 pompieri și trei ambulanțe SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here