Accident grav pe autostrada A1! Maşină pe contrasens! Patru persoane au murit

Accident grav in această dimineaţă pe autostrada A1, pe raza judeţului Hunedoara. O maşină care mergea pe contrasens s-a lovit violent de alte două autoturisme, un Logan inmatriculat in Timiş şi un microbuz cu numere de Bucureşti.

In urma impactului violent trei persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, toate din maşina care a provocat accidentul. O altă persoană se afla in stare gravă şi la scurt timp şi-a pierdut şi ea viaţa.

Alte trei victime au ajuns la spital.

„Astăzi, in jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcția Soimuş -Simeria, a intrat in coliziune cu un autoturism si o autoutilitara. In urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate in autoturismul care a produs evenimentul rutier si rănirea altor 4 persoane. Traficul este blocat si deviat pe DN7. Se efectuează cercetarea la fata locului”, au transmit reprezentaţii IPJ Hunedoara la primele ore ale dimineţii. La scurt timp insă au anunţat că şi bărbatul care se afla in stare gravă a fost declarat mort.

Maşina care circula pe contrasens a mers mai bine de doi kilometri, in sens invers pe banda a doua si cu viteză, şi pe drum a fost evitată de mai multe ori de alte maşini.

Bărbatul care a provocat accidentul era din Petroşani şi avea 70 de ani. Iar persoanele care şi-au pierdut viaţa şi erau cu el in masină avea vârste cuprinse intre 17 şi 31 de ani.

Mai bine de trei ore traficul a fost complet blocat pe autostrada

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here