Accident grav pe centura Lugojului! O mașină școală, răsturnată după ce a fost acroșată de un tir

Accidentul s-a petrecut în această dimineață pe centura Lugojului. În mașina școală se aflau cinci persoane, instructorul auto și patru elevi.

Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul unui tir, care a făcut o depășire, iar când a revenit pe bandă a acroșat mașina.

Autoturismul s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Intructorul dar și doi dintre elevi au necesitat îngrijiri medicale.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, mașină răsturnată în afara părții carosabile pe centura ocolitoare a Municipiului Lugoj. În autoturism se aflau 5 persoane – șoferul, bărbat, 56 ani cu multiple traumatisme, a fost preluat de o ambulanță SAJ, un tânăr de 19 ani care acuza dureri toracice a fost preluat de un echipaj SMURD, o tânără care prezenta excoriații la nivelul brațului drept a primit îngrijiri medicale la fața locului și încă 2 tineri (17 și 18 ani) care nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, la locul intervenției s-au deplasat și o ambulanță SAJ și echipaje de poliție. Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here