Accident în lanț, pe autostradă! Cinci victime, între care doi copii, au ajuns la spital

Accidentul s-a petrecut pe autostrada A1 în apropiere de Topolovățu Mare. Trei mașini și un autocamion au fost implicate.

Șapte persoane se aflau în autoturismele implicate în accident, iar cinci dintre ele au fost rănite ușor și transportate la spital.

Vinovat de producerea accidentului se pare că este șoferul de tir, care nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să schimbe banda de circulație.

”Un bărbat de 59 de ani,în timp ce conducea un ansamblu rutier nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune usoara cu un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani. În urma acestei coliziuni autoturismul condus de barbatul de 25 de ani a fost lovit în partea din spate de un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, care la rândul sau este lovit tot în partea din spate de un alt autoturism, al cărui conducător auto (63 de ani) nu a păstrat o distanta de siguranță fata de autoturismul condus de barbatul de 40 de ani. În urma accidentului doi copii de 3 și 5 ani care ocupau bancheta din spate in dispozitive speciale in autoturismul condus de barbatul de 40 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. De asemenea și mama acestora a fost transportata la spital odată cu minorii, aceasta nesuferind leziuni. In autoturismul condus de barbatul de 63 de ani sunt doua victime care și acestea sunt rănite ușor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest, însp niciunul nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here